Le Trianon
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Le Trianon. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Le Trianon is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes yummy. Le Trianon is something that I've loved my entire life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Le Trianon, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Le Trianon delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Le Trianon is Pour 8 à 10 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Le Trianon using 15 ingredients and 15 steps. Here is how you can achieve it.
Aujourd'hui je vous propose ma recette du Trianon. Si vous ne souhaitez pas réaliser de bûche pour Noël ce sera une alternative très simple et surtout délicieuse!
Pour cette recette j'ai utilisé un cercle de 22cm de diamètre.
Toutes mes recettes sur mon compte Instagram @chloe__cuisine
Ingredients and spices that need to be Get to make Le Trianon:
- Biscuit à l'amande
- 60 g poudre d'amande
- 120 g sucre en poudre
- 15 g farine
- 2 blanc d'oeuf
- 1 c. à. c. de cacao amer non sucré
- Le craquant
- 200 g pralinoise
- 85 g crêpe dentelle
- 45 g pralin
- La mousse chocolat noir
- 200 g chocolat noir pâtissier
- 4 oeufs
- 40 g crème liquide
- 1 pincée de sel
Instructions to make to make Le Trianon
- Tout d'abord disposer du papier sulfurisé au fond d'un cercle à pâtisserie.
- Préchauffez le four à 210° (th.7).
- Dans un saladier mélanger la farine et le cacao, ajoutez la poudre d'amande et 60 g de sucre et mélanger à nouveau.
- Séparer les blancs des jaunes d’œuf (ceci ne seront pas utilisés dans cette recette, réserver les pour une autre)
- Monter les blancs d'oeuf en neige jusqu'à ce qu'ils soient bien fermes et incorporer le sucre restant.
- Incorporer les blancs à la préparation précédente.
Disposer cette pâte dans le cercle. Enfourner 10 à 15 minutes. Réserver. - Chemiser votre cercle à l'aide d'une feuille rhodoïd
- Le craquant :
Faire fondre la pralinoise au bain marie.
Verser la dans un saladier avec les crêpes dentelle réduites en miettes et le pralin. Mélanger. - Étaler le craquants sur le gâteau du fond à l'aide d'une spatule. Réserver au frigo afin de faire refroidir et durcir cette couche.
- La mousse:
Séparer les blancs des jaunes d'oeufs. - Faire fondre le chocolat avec la crème liquide au bain marie.
Incorporer le chocolat aux jaunes d’œuf et mélanger. - Monter les blancs en neige avec la pincée de sel.
- Incorporer ensuite un peu de blanc en neige dans la préparation oeuf/chocolat. Bien mélanger pour lier. Incorporer ensuite le reste des blanc délicatement.
- Verser la mousse sur le craquants.
Mettre le gâteau au frais pour la nuit ! - Démouler délicatement le Trianon avant le le remettre au frais.
As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet regimen and adapt your diet to your personal tastes over time. Whether you intend to serve a dish that makes use of less or more ingredients or is a bit essentially spicy, you can make basic modifications to attain this objective. In other words, begin making your dishes in a timely manner. As for standard cooking abilities for newbies you do not need to discover them yet just if you understand some simple cooking methods.
This isn't a full guide to quick and simple lunch recipes however its good something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your innovative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Quick Le Trianon. Thanks so much for reading. I'm confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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